+
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel
Menu
Menu
Menu
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Driewielfietsen
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Badkamers
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Over ons
Brochure aanvragen
Home > Badkamers > Blijven genieten

“Nu kan ik weer veilig douchen”

Anne de Jong uit Gouda heeft sinds kort een inloopdouche van Senzup. We hebben haar gevraagd om haar ervaring met ons te delen en te vertellen hoe de inloopdouche haar bevalt. Bekijk de video’s.

Ben je ook benieuwd naar een inloopdouche? Als je voor Senzup kiest, dan kies je voor:

  • Altijd een eerlijke prijs
  • Uitgebreid advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Een persoonlijk familiebedrijf
  • Vriendelijk en professioneel eigen montageteam

Jouw wensen staan altijd voorop. Meer weten?

Anne toont haar seniorendouche: een inloopdouche met lage instap

Anne over haar inloopdouche

In 4 korte video’s laat Anne haar gloednieuwe inloopdouche zien. Ze vertelt over haar adviesafspraak, de dag van de montage en over de voordelen van de douche.

Is een inloopdouche echt veilig?

"Ik was bang om te vallen in bad, maar nu kan ik weer veilig genieten van een warme douche en heb ik geen angst meer om uit te glijden."

Hoe gaat een adviesafspraak?

"We hebben samen gekeken naar welke oplossing het beste bij mij past. De adviseur van Senzup nam uitgebreid de tijd voor het juiste advies op maat."

Kan het echt in één dag?

"Op de dag van de verbouwing hoefde ik zelf eigenlijk niets te doen. Ze hebben goede uitleg gegeven en alles ook weer keurig opgeruimd."

Heb ik veel last van de verbouwing?

"Ik vond het wel spannend maar ik heb helemaal geen overlast gehad van de verbouwing. En toen ze weg waren ben ik gelijk gaan douchen."

Adviesgesprek bij Senzup

Persoonlijk advies?

Geen badkamer is hetzelfde. Daarom is een vrijblijvende adviesafspraak een mooie eerste stap om jouw badkamerwensen in kaart te brengen. Je kunt kiezen voor een afspraak aan huis óf in de showroom. Tijdens de afspraak bespreken we jouw situatie en wensen. Daarnaast maken we een tekening zodat je een goed beeld krijgt van een veilige badkamer in jouw huis. Je krijgt van ons altijd het beste advies voor een eerlijke prijs.

We doen er alles aan om zo goed mogelijk aan al jouw wensen te voldoen.

Aangenaam! Ik ben Alexander. Ik maak graag tijd voor je om alles te vertellen over de mogelijkheden voor jouw badkamer. Bel 0180–335305. Of maak eenvoudig online een afspraak.

Alles wat je wilt weten over een inloopdouche

Dagelijks spreken we mensen zoals jij. We weten daarom welke vragen je bezighouden als het gaat om het veiliger maken van je badkamer. Kies de categorie waar je een vraag over hebt en wij beantwoorden hem.

Is een inloopdouche geschikt voor mij?
Een inloopdouche is een van de fijnste en makkelijkste oplossingen om veilig te blijven douchen. Maar Senzup heeft meer badkameroplossingen. Om te ontdekken welke oplossing het beste bij jou past, kun je onze keuzehulp invullen.
Is een inloopdouche genoeg om mijn badkamer toekomstbestendig te maken?
Jazeker! Eventueel kun je jouw inloopdouche later nog uitbreiden met een stoeltje, wandbeugels of andere noodzakelijke hulpmiddelen.
Kan een inloopdouche wel in mijn badkamer?
Elke badkamer is anders. Tijdens een adviesgesprek kijken we exact naar je behoeften en maken we hier een duidelijke offerte en een tekening voor.
Hoe hoog wordt de opstap van de inloopdouche?
Dit is afhankelijk van de situatie nadat het huidige bad of de huidige douche is verwijderd. We proberen de instap zo laag mogelijk voor je te monteren.
Kan ik mijn inloopdouche uitbreiden met accessoires?
Om de inloopdouche nog comfortabeler of veiliger te maken, zijn er accessoires beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een stoeltje, een andere kraan of handgrepen. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kun je alle opties bekijken en bespreken met de adviseur.
Kan het écht in één dag?
Iedere Senzup inloopdouche wordt in één dag geplaatst. Kies je extra veranderingen aan de badkamer dan vertellen we in de adviesafspraak hoeveel tijd er nodig is voor de plaatsing.
Doen jullie ook tegelwerk?
Een verbouwing in één dag is altijd zonder tegelwerk. Senzup gebruikt andere materialen om de wand van de badkamer af te werken. We kunnen een badkamer wel betegelen. De verbouwing duurt dan wat langer. In de adviesafspraak bespreken we dan de duur van de verbouwing.
Wat kost een inloopdouche?
Onze inloopdouches zijn al leverbaar voor €2.999,- inclusief montage. Je ontvangt van ons altijd een transparante offerte met een eerlijke prijs. De adviseur neemt alle tijd om de offerte uit te leggen. De offerte is vrijblijvend en je mag er gerust een nachtje over slapen.
Hoe laat beginnen de monteurs?
Het liefst beginnen we zo vroeg mogelijk. We proberen altijd uiterlijk 08:30-09:00 uur bij jou thuis aanwezig te zijn.
Heb ik veel overlast van de verbouwing?
Omdat we vooraf alles uitvoerig bespreken weet de monteur wat hij moet doen. De verbouwing duurt één dag. Je zit dus nooit lang in de rommel.
Wordt de rommel meegenomen?
Wij werken alleen met onze eigen monteurs zodat we weten wie er bij jou over de vloer komt. De monteurs van Senzup werken netjes en zorgen dat je na afloop een schone badkamer hebt. Verpakkingsmateriaal nemen we uiteraard weer mee.
Wat als ik een lekkage of storing heb in mijn badkamer?
Wij zijn te allen tijden telefonisch bereikbaar, ook in de avonduren of in het weekend. Gelukkig blijkt uit de praktijk dat we bijna nooit gebeld worden.
Wat als er voor de levering iets met mij gebeurt?
Dat is altijd vervelend. In de opdrachtbevestiging staat hoe we hier mee om gaan. Als je een product op maat hebt besteld zal hier een annuleringsbedrag voor in rekening gebracht worden.
Wat is de levertijd van een inloopdouche?
Afhankelijk van de gewenste uitvoering is de levertijd gemiddeld 4 tot 8 weken. In geval van urgente situaties kunnen we in overleg een spoedprocedure opstarten.
Moet ik vooraf een gedeelte betalen?
Nee, bij een inloopdouche hoeft je geen aanbetaling te doen. Bij een complete badkamerrenovatie vragen wij wel een aanbetaling. Dit wordt uiteraard duidelijk besproken.
Hoe lang heb ik garantie?
Op alle Senzup inloopdouches geldt een garantie van 2 jaar.

We komen graag bij je thuis voor vrijblijvend advies.

Gerrit van Breugel van Senzup

BLIJF MEEDOEN. SAMEN MET SENZUP.

Natuurlijk willen we allemaal zo lang mogelijk onszelf blijven en genieten van de dingen die we graag doen. Daarom helpt Senzup iedereen om zelf de regie over het leven te behouden. Ook de badkamer moet dus een veilige en toegankelijke plek blijven. Met handige producten en slimme aanpassingen houden we het leven comfortabel. Zo geeft Senzup je de vrijheid om zélf te blijven bepalen wat je doet.

Senzup Showroom locatie

Bezoek onze showroom in Barendrecht

Showroom
Oosteinde 6
2991 LG Barendrecht
ma-vr: 08.30 – 17.00 uur
za: op afspraak

Bel 0800 ~ 0468
Mail info@senzup.nl

Route plannen

Bekijk ook onze andere veilige badkameroplossingen

Complete badkamerrenovatie

Ons eigen renovatieteam vernieuwt binnen één week je complete badkamer en maakt hem veiliger dan ooit. Zo blijf je jaar in jaar uit genieten van je eigen vertrouwde badkamer. Hoe kan een renovatie eruit zien? Denk aan een nieuw plafond, wanden en nieuwe vloer. Maar ook een inloopdouche, bad douche combinatie, wasmeubel en douche-wc behoren tot de mogelijkheden.

Meer over renovaties
We begrijpen onze klanten
Persoonlijk familiebedrijf
Service en advies op maat
Wens van de klant staat voorop
Eigen service-team aan huis