<style>.compare-2{fill:inherit;stroke:inherit;stroke-miterlimit:10}+Oprichter Senzup®
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel
Menu
Menu
Menu
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Driewielfietsen
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Badkamers
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Over ons
Brochure aanvragen
Home > Driewielfietsen > Driewieler fiets voor volwassenen

Driewieler volwassenen: wat zijn de mogelijkheden?

Volwassenen die om wat voor reden dan ook niet meer prettig fietsen op een tweewieler, kunnen kiezen om hun weg te vervolgen op een driewielfiets. Deze driewieler is een uitkomst voor mensen die minder goed ter been zijn, zich onzeker voelen op twee wielen of misschien al een tijdje de fiets hebben laten staan. Zo biedt een driewielfiets voor volwassenen een mooie mogelijkheid om mobiel te blijven en zelf de regie te houden over het leven. Omdat er zoveel verschillende mensen zijn met evenveel verschillende behoeften, is het zaak om naar de persoonlijke situatie van de fietser te kijken om de beste driewieler te vinden.

De voordelen van een driewielfiets voor volwassenen

Zoals gezegd kan een driewieler volwassenen veel vrijheid terug geven. Omdat de fiets altijd drie contactpunten met de grond heeft, is het vrijwel onmogelijk om om te vallen met een driewielfiets. Door deze hoge mate van stabiliteit is de driewieler een uitkomst voor mensen die evenwichtsproblemen hebben. Daarbij kunnen volwassenen op elk moment kiezen om even uit te rusten zonder van de fiets af te hoeven stappen. Dat is bijvoorbeeld ook een groot voordeel als de driewielfietser voor een stoplicht moet wachten of onverwachts moet remmen. Altijd blijft de fietser comfortabel in het zadel of de stoel zitten. Veruit de meeste driewielfietsen voor volwassenen hebben een lage instap van slechts enkele centimeters, waardoor ook mensen die hun voeten niet meer hoog op kunnen tillen toch gemakkelijk achter het stuur plaats kunnen nemen.

Moderne elektrische driewieler model Vasco
oudere man fiets op driewielfiets in stad naast tram

Een driewieler voor volwassenen met elektrische trapondersteuning

Niet alleen bij een reguliere fiets, maar ook bij een driewieler voor volwassenen kun je kiezen voor een model met een motor, een accu en elektrische trapondersteuning. Met dit type driewielfiets heb je altijd wind mee en kies je hoe hard je zelf wilt trappen en hoeveel kracht er vanuit de elektrische trapondersteuning komt. Bijna elk model driewieler voor volwassenen is elektrisch te maken.

Zijn er ook sportieve driewielers voor volwassenen?

De tijd dat driewielfietsen er wat minder stijlvol uitzagen, ligt gelukkig achter ons. Tegenwoordig zijn driewielfietsen zo hip en modern als je zelf wilt. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze fraaie Cortes met een mooie zwarte zetel en een gestroomlijnd uiterlijk? Of de hippe Vasco met strakke lijnen en een sportieve uitstraling. Laat je verrassen door alles wat er mogelijk is.

Senzup driewielfiets Vasco
Senzup driewielfiets Cortes

Wat kost een driewielfiets voor volwassenen?

Net als bij veel andere producten zijn driewielers voor volwassenen te koop in veel prijscategorieën, van goedkope tot duurdere modellen. Natuurlijk gaan de kosten omhoog als je kiest voor meer uitbreidingsopties op de driewielfiets, zoals elektrische trapondersteuning. Een nieuwe driewielfiets is al te koop vanaf €1799,-. Het gaat dan om de Headway.

Een elektrische driewielfiets koop je vanaf €3598,-. Voor die prijs heb je de Headway met elektrische trapondersteuning. Je kunt bij Senzup namelijk elk model met elektrische trapondersteuning uitrusten!

Tweedehands driewieler voor volwassenen

Voor mensen die wat minder geld te besteden hebben, kan een tweedehands driewielfiets voor volwassenen uitkomst bieden. De tweedehands driewielfietsen van Senzup zijn altijd goed nagekeken en vallen gewoon onder de service en garantie. Kijk ook eens naar het actuele aanbod van onze gebruikte driewielfietsen.

Een driewielfiets huren

Het is begrijpelijk dat je even na wilt denken over de aanschaf van een driewielfiets. Een mooie mogelijkheid om een driewieler voor volwassenen wat beter te leren kennen, is door er een te huren. Ook als je de driewielfiets slechts een paar dagen nodig hebt, is huren misschien een beter idee dan kopen. Vanzelfsprekend geven we je uitleg over de werking van de fiets en kun je bij ons in de showroom advies vragen en een testrondje maken. Lees meer over het huren van een driewielfiets voor volwassenen.

Vraag onze gratis brochure aan voor meer informatie.

Senzup driewielfiets brochure
We begrijpen onze klanten
Persoonlijk familiebedrijf
Service en advies op maat
Wens van de klant staat voorop
Eigen service-team aan huis