+
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel
Menu
Menu
Menu
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Driewielfietsen
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Badkamers
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Over ons
Brochure aanvragen
Home > Driewielfietsen

Blijf zorgeloos en comfortabel fietsen met een driewielfiets

driewielspecialist
Standaard 2 jaar garantie
Snelle levering uit voorraad

Houd grip op je leven

Senzup begrijpt dat jij zo lang mogelijk wilt blijven genieten. Dat doe je natuurlijk het liefst op je eigen manier en in je eigen tempo. Een driewielfiets helpt je daar op een veilige en prettige manier mee.

Met een driewieler voor volwassenen blijf je mobiel en onafhankelijk. De fiets is stabiel omdat er altijd drie contactpunten met de ondergrond zijn. Daardoor zijn driewielers een veilige en rustige manier van voortbewegen, vooral als je kiest voor een model met elektrische trapondersteuning. Zo houd je zelf de regie over je leven.

Daarom kies je voor Senzup

Hecht familiebedrijf
Hecht familiebedrijf
Met ruim 25 jaar ervaring staan we op een persoonlijke manier voor je klaar.
Advies op maat
Advies op maat
Onze adviseurs helpen je verder in de showroom en begeleiden je rustig tijdens een proefrit.
Standaard 2 jaar garantie
Standaard 2 jaar garantie
Altijd vol vertrouwen en met een zeker gevoel onderweg.
Eigen serviceteam
Eigen serviceteam
Onze ervaren monteurs voeren met liefde onderhoud of reparaties aan je driewielfiets uit.

Onze klanten aan het woord

Onze klanten geven ons een 8,5 en daar zijn we trots op! Ontdek wat anderen zeggen over de driewielfietsen en de service van Senzup.

Bekijk video

Ria, Zwolle

Mijn nieuwe driewielfiets pak ik net zo makkelijk als vroeger mijn tweewieler. Ik ben weer zó bij de supermarkt!

Bekijk het hele verhaal
Bekijk video

Frank, Rotterdam

Wat fijn om zelf op pad te blijven gaan. Eigenlijk kan ik mijn driewieler niet meer wegdenken uit mijn leven.

Bekijk het hele verhaal

Vraag onze gratis brochure aan

Op zoek naar nog meer inspiratie en informatie over onze driewielfietsen? Vraag dan onze brochure aan. We sturen de brochure digitaal of gewoon via de post.

  • Ruim 40 pagina’s over onze verschillende modellen driewielfietsen
  • Verhalen en ervaringen van klanten
  • Rustig thuis alles bekijken en nalezen

Al ruim 10.000 keer aangevraagd

Gratis proefrit maken

In onze showroom kun je een aantal van onze driewielfietsen uitproberen en met elkaar vergelijken. Dat kan gewoon op je gemak en onder toeziend oog van een adviseur Zo ontdek je wat de verschillen zijn en leer je welk type driewielfiets bij jouw wensen past.

Eindelijk kan ik weer gewoon zelf erop uit gaan

Klanten beoordelen ons met een 8.8

Onze klanten geven ons een 8.8. Daar zijn we trots op. Klanttevredenheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. Ontdek hoe onze klanten van het leven blijven genieten en onze producten en service ervaren.

Klantenvertellen
Klantenvertellen
287 beoordelingen
Klantervaringen
10 / 10
"“Een serieus en professioneel team dat je héél goed begeleidt!”"

Senzup verkoopt uiterst degelijke en betrouwbare driewielers en neemt geduldig de tijd voor ‘fietsles’ en uitleg over de bediening en techniek. Dat gebeurt nogmaals bij de aflevering en ‘op maat maken’ van de driewieler.

Anton, Tilburg
9 / 10
"“Goed en duidelijk. Zeer klant gericht.”"

Zeker een merk om te vergelijken bij het zoeken naar een driewieler.

Maruscha IJpma , Castricum
10 / 10
"“Uitstekend”"

Wij hadden verzuimd een afspraak te maken, maar werden desondanks op een uitermate sympathieke manier geholpen. Ik werd zelfs gewaarschuwd dat als ik een bepaalde — behoorlijk prijzige — fiets zou uitproberen, ik “verkocht” zou zijn! En zo is het ook inderdaad gegaan!

Mevr. E.J. Hoppen , Capelle aan den IJssel
10 / 10
""Uw service is kwaliteit""

Ben tevreden met nieuwe driewieler. Heb bijna iedere dag gefietst. Lekker.

M.G.J. Blankespoor , Ede

De voordelen van een driewielfiets

Met een driewielfiets voor volwassenen houden senioren de regie over hun mobiliteit. Een groot voordeel van een driewieler is dat de fietser ook in stilstand in evenwicht is. Daarmee is de mate van stabiliteit altijd hoog en is de kans op omvallen heel klein. Ook kun je op elk moment even pauze nemen en gewoon rustig op het zadel of de stoel blijven zitten. Zo is de driewielfiets een perfecte oplossing voor mensen die liever niet meer op een tweewieler willen fietsen, wat daarvan de reden ook is.

Een ander groot voordeel van een driewielfiets, is dat de meeste modellen een lage instap hebben. Zo hoef je als je wat minder goed ter been bent niet over hoge stangen of andere obstakels heen te stappen om op het zadel te komen. Als je de driewielfiets op de parkeerrem zet, kun je je in alle rust gereedmaken om te gaan fietsen.

Ouderen die hun reguliere fiets vaker laten staan, merken dat ze een stuk vrijheid terugkrijgen met de driewielfiets. In veel gevallen waarin senioren voor een scootmobiel zouden kiezen, is driewieler een betere optie. Niet alleen om zelf de regie te houden, maar ook om op een prettige manier op eigen kracht in beweging te blijven. Dat is goed voor de gezondheid en het geeft veel voldoening.

Vind je het prettig om alleen te hoeven trappen en niet te sturen? Dan is een duofiets een mooie optie. Op deze speciale driewieler zit je gezellig met zijn tweeën naast elkaar terwijl maar een van de twee hoeft te sturen. Het stuur van de andere persoon zit vast. Zoals gezegd trap je wel allebei, dus je bent echt samen onderweg.

 

Een elektrische driewielfiets voor volwassenen

Een elektrische driewieler geeft nog meer comfort dan een driewieler zonder motor. Net als bij een e-bike op twee wielen selecteer je op een driewieler met trapondersteuning hoe hard je zelf wilt trappen en hoeveel ondersteuning de accu geeft. Zo kunnen ouderen die niet genoeg kracht hebben om volledig zelf te trappen of last hebben van een handicap, toch op een prettige manier fietsen op een elektrische driewieler. Juist daarom is dit type driewielfiets met elektrische ondersteuning zo geschikt voor senioren. Natuurlijk zijn er ook sportieve driewielers voor volwassenen waarop de fietser zelf alle energie levert.

Wat kost een elektrische driewieler?

Net zoals bij veel producten is het lastig om een algemene prijs van een elektrische driewielfiets te noemen. De kosten zien er anders uit als je een model uitvoert met meer opties of accessoires. Ook is een elektrische driewieler duurder dan een driewielfiets zonder trapondersteuning. Verder zijn tweedehands driewielers vaak voordeliger geprijsd dan nieuwe modellen. Een sportieve driewielfiets zonder trapondersteuning zoals de Headway is al te koop vanaf €1799,-. De Forward heeft een extra lage instap en kost €3949,-. De Easy Rider is een speciale driewielfiets waarop je comfortabel achterover in een stoel zit. Deze driewieler voor volwassenen kost €3398,-. Lees alles over de prijs in onze gratis brochure.

Je kunt een elektrische driewielfiets kopen vanaf €3598,-. Het gaat dan om de Headway die we hierboven ook noemden, maar dan uitgerust met elektrische trapondersteuning. Vergeet niet dat Senzup elk model driewielfiets met elektrische trapondersteuning kan uitrusten!

 

Accessoires voor de driewielfiets

Een driewielfiets voor senioren kun je op veel manieren personaliseren. Zo wordt de driewieler steeds veiliger, comfortabeler en persoonlijker.

Met een spiegel kun je op een eenvoudige manier zien wat er achter je gebeurt zonder dat je je om hoeft te draaien. Kies je voor een model met een mand, dan kun je boodschappen of andere spullen meenemen. Je hebt immers best wat ruimte tussen de achterwielen. Door je driewielfiets te beschermen met een hoes, heeft regen minder invloed en blijft de driewieler langer als nieuw. Verder kun je een rollatorhouder of een stokhouder op je fiets laten monteren, zodat je ook als je op je bestemming bent gewoon mobiel blijft. Wil je met je driewielfiets een dagje weg of zelfs op vakantie? Dan is een speciale aanhanger een goed idee. Hierop kun je niet alleen je elektrische driewieler kwijt, maar ook nog een fiets met twee wielen.

Bezoek onze showrooms

Laat je adviseren door onze specialisten