+
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel
Menu
Menu
Menu
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Driewielfietsen
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Badkamers
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Over ons
Brochure aanvragen

Wat kost een driewielfiets?

De kosten van een driewielfiets worden bepaald door een aantal verschillende factoren. Daarom is op de vraag ‘Wat kost een driewielfiets voor volwassenen?’ geen standaard antwoord te geven. De extra opties en accessoires doen iets met de prijs van een driewieler, net als de aanwezigheid van elektrische trapondersteuning. In dit artikel vertellen we je meer over de opbouw van de prijs  van een driewielfiets en stellen we je  voor aan een aantal verschillende modellen.

Bericht vervolgt zich na de afbeelding
man op driewielfiets

De prijs van een elektrische motor op een driewieler

Het ligt voor de hand dat een elektrische driewieler een andere prijs heeft dan een driewielfiets zonder trapondersteuning. De fiets beschikt dan over een motor, een accu en een elektrisch aandrijfmechanisme. De vanafprijs  van een elektrische driewieler bedraagt €3598,-. Het gaat dan om de Headway. Hierbij zie je ook direct het verschil met de variant zonder elektrische trapondersteuning, want de kosten zijn dan €1799,-. In de regel zal een elektrische driewieler altijd een hogere prijs hebben dan diezelfde fiets zonder trapondersteuning.

Andere opties die van invloed zijn op de prijs van een (elektrische) driewielfiets

Een driewielfiets is er om het leven gemakkelijk, soepel en comfortabel te houden. Omdat we allemaal zo verschillend zijn, zal een goede elektrische driewieler dus ook min of meer op maat zijn. De een heeft behoefte aan een stoel met rugleuning en de ander fietst liever op een zadel. De hierboven genoemde Headway heeft een zadel, maar de elektrische driewieler Easy Rider beschikt over een stoel waarin je comfortabel rechtop kunt zitten, maar toch voldoende ondersteund wordt. Daarbij zitten de trappers niet onder je lichaam, maar voor je. Op die manier neem je heel ontspannen plaats op de fiets. De Easy Rider is te koop vanaf €3398,-.

Wat kost een elektrische driewielfiets met lage instap?

Een van de grote voordelen van een elektrische driewieler is dat de instaphoogte slechts een klein aantal centimeters van de grond kan zijn. Zo hoef je als fietser niet over hoge obstakels heen te stappen om rustig in de stoel of op het zadel te gaan zitten. Kijk maar eens naar de Move of naar de Spirit. De prijzen zijn respectievelijk €6199,- en €5099,-. Verder kun je je driewielfiets uitrusten met veel extra opties, zoals een mand voor boodschappen, een spiegel om niet over je schouder te hoeven kijken of een rollatorhouder zodat je ook als je na je fietstocht op je bestemming bent gewoon mobiel blijft.

Wat is de prijs van een elektrische duofiets?

Als iemand nog goed kan fietsen, maar zelf liever niet meer de verantwoordelijkheid over het stuur op zich wil nemen, is een duofiets een mooie uitkomst. De duofiets is een driewielfiets waarop je naast elkaar zit, allebei trapt en een van de twee stuurt. Zo kun je gewoon samen een veilige en gezellige fietstocht maken en blijf je genieten van je omgeving. De prijs van onze elektrische duofiets is €8459,-. Het model zonder trapondersteuning kost €5415,-.

Senzup helpt je verder

Zoals je ziet, is de vraag wat een driewielfiets kost moeilijk te beantwoorden. Veel verschillende factoren bepalen wat een elektrische driewieler uiteindelijk kost.
We helpen je graag met een keus maken. In onze brochure kun je het gehele aanbod zien inclusief de mogelijkheden per fiets.

Daarnaast staan wij je graag te woord over wat de beste keuze is voor jouw situatie. Neem contact met ons op en we kijken samen naar wat bij jou past.

Misschien ook interessant voor jou

Op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten?