+
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel
Menu
Menu
Menu
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Driewielfietsen
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Badkamers
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Over ons
Brochure aanvragen

De rollator achter op de fiets met een rollatorhouder

Met een driewielfiets blijf je op een veilige en comfortabele manier mobiel. Toch zul je als je op de plaats van bestemming bent aangekomen soms ook weer te voet verder willen. Als je daarvoor een rollator gebruikt, wil je die het liefst bij je hebben. Gelukkig is er op veel verschillende typen driewielfietsen een rollatorhouder te plaatsen.

Bericht vervolgt zich na de afbeelding
Man bij lunchzaak met zijn driewielfiets

Haal het maximale uit je driewielfiets met een rollatorhouder

Door je rollator mee te nemen op je vertrouwde driewielfiets houd je de volledige controle over je bewegingsvrijheid. Een rollatorhouder maakt het voor je mogelijk. Het gaat hier om een onderdeel dat een specialist als Senzup eenvoudig kan monteren op je driewielfiets, waarna je de rollator achter op de fiets mee kunt nemen. De rollator hangt op deze manier veilig achter je zadel of stoel en belemmert je zicht niet. Ook zul je geen last hebben van het gewicht, omdat het gewoon op de twee achterwielen rust. 

Hoewel een rollatorhouder universeel te installeren is, zijn er wat verschillen tussen de typen driewielfietsen en de typen rollators die daarbij meegenomen kunnen worden. Zo heeft een rollator die je op kunt vouwen een andere rollatorhouder nodig dan een rollator die niet inklapbaar is.

De voordelen van een rollatorhouder

De rollatorhouder zorgt ervoor dat je je weg op een prettige manier kunt vervolgen als je van de driewielfiets gestapt bent. De rollator maak je eenvoudig vast aan je fiets en je haalt hem er ook zo weer af. Op die manier ben je zowel vóór als na je fietstocht niet afhankelijk van anderen en houd je de regie over je reis. Als je wat slechter ter been bent hoef je dus niet te kiezen tussen je fiets of je rollator, maar heb je ze allebei bij je. Op momenten dat je normaal misschien iemand zou vragen om je weg te brengen of op te halen, kun je door de rollatorhouder nu je twee favoriete vervoersmiddelen combineren en zelf kiezen waar je gaat en staat.

Meer uitbreidingsopties voor de driewielfiets

Een driewielfiets is bijna volledig op maat in te richten. Je kunt dus kiezen voor een rollatorhouder om je rollator achter op de fiets mee te nemen, maar er zijn nog meer extra opties die het reizen gemakkelijk, aangenaam en veiliger maken. Denk daarbij aan een spiegel op je driewielfiets, die laat zien wat er achter je gebeurt zonder dat je je om hoeft te draaien. Een andere luxe optie waar je over na kunt denken, is een zetel met rugleuning in plaats van een zadel. Dit is mogelijk bij sommige modellen. Op die manier zit je nog comfortabeler op je fiets en kun je ontspannen achterover leunen. Over ontspannen gesproken: op een driewieler kun je ook voor elektrische trapondersteuning kiezen, net als bij een fiets met twee wielen. Zo kies je zelf hoe zwaar je wilt trappen en hoe veel werk je de fiets laat doen. Ben je benieuwd naar alle extra mogelijkheden voor een driewielfiets? Lees dan ons blog over uitbreidingsopties.

Rollator en rollatorhouder: de service van Senzup

Als specialist in driewielfietsen kijkt Senzup graag met je mee naar alle mogelijkheden om jouw fietstocht zo veilig en prettig mogelijk te laten verlopen. Daarom kun je bij ons uit verschillende soorten rollatorhouders kiezen, afhankelijk van het type rollator dat je gebruikt en het type driewielfiets waar je op fietst. Ook als de driewielfiets wat extra voorbereiding nodig heeft voordat we er een rollatorhouder op kunnen monteren, maken wij dit voor je in orde. Zo hoef jij alleen maar te genieten van je ritje, met de rollator achter op de fiets.

Let op, niet alle rollators kunnen op een driewielfiets en niet alle driewielfietsen zijn geschikt voor een rollatorhouder. Natuurlijk helpen we je graag verder. Ontdek meer over de driewielfietsen van Senzup.

 

Misschien ook interessant voor jou

Op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten?