+
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel
Menu
Menu
Menu
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Driewielfietsen
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Badkamers
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Over ons
Brochure aanvragen

Ontdek de wereld met een aanhanger voor je driewielfiets

Nu het mooie weer eindelijk ons land weer heeft gevonden, kunnen we niet wachten om er weer op uit te trekken. Dat geldt dubbel en dwars doordat er steeds meer mogelijk is. Langzaamaan zien we het leven waarvan we houden terugkeren. Hoe fijn is het dan om je eigen omgeving te herontdekken, maar ook een wat groter gebied te veroveren? Met een veilige en comfortabele driewielfiets ben je er helemaal klaar voor. Tel daar het gemak van een aanhanger voor je driewielfiets bij op en jouw zomer kan niet meer stuk!

Bericht vervolgt zich na de afbeelding
Aanhanger voor driewieler fiets achter auto

Nog meer vrijheid en vakantiegevoel met een aanhangwagen

We hoeven je niet uit te leggen dat je met een driewielfiets lekker mobiel blijft. Je zit zeker in het zadel en voelt je vrij om op pad te gaan. Met behulp van elektrische trapondersteuning vergroot je je actieradius helemaal. Toch ben je altijd voor een deel afhankelijk van de capaciteit van je accu, de behoefte van je medefietsers of de tijd die je tot je beschikking hebt.

Hoe fijn zou het zijn om eindelijk weer eens lekker op vakantie te gaan en je driewielfiets mee te nemen. Met datzelfde zekere en vertrouwde gevoel achter het stuur, maar dan richting een andere horizon. Gelukkig hoeft dat niet bij dromen te blijven! Met een handige aanhanger voor je driewieler vergroot je je fietsgebied enorm. Op de aanhanger is plaats voor een driewieler én voor een tweewieler, zodat je heerlijk samen op pad kunt. Het enige dat je nodig hebt, is een trekhaak. Je hangt de aanhanger achter je auto, plaatst je fietsen erop en voordat je het weet fiets je door een heel nieuw gebied! En het plaatsen van je driewielfiets op de aanhangwagen is een fluitje van een cent.

Hoe plaats je de driewielfiets op de aanhanger?

Eigenlijk is de aanhangwagen voor je driewielfiets een eenvoudige aanhanger met een oppervlak van traanplaat. Als je de fietsen wilt plaatsen, klap je eerst het nummerbord naar beneden. Via de wegneembare oprijplaten duw je je driewielfiets en eventueel de tweewieler op de aanhanger. De driewieler komt in het midden te staan en de tweewieler er rechts naast. De wielen vallen allemaal mooi in hun eigen goot, waardoor ze precies op de aanhanger passen. Omdat de driewieler helemaal uit zichzelf gewoon blijft staan, hoef je alleen de wielen met een paar spanbanden vast te zetten. De tweewieler bevestig je aan een verticale stang. Het nummerbord mag weer omhoog en je bent klaar voor vertrek. De aanhanger zelf kun je opklappen en op z’n kant zetten, zodat hij weinig ruimte inneemt als je hem niet gebruikt. Natuurlijk laten we je graag in onze showroom zien hoe het precies in zijn werk gaat.

Bericht vervolgt zich na de afbeelding
compacte aanhanger voor driewieler fietsen
Aanhanger voor duofiets driewieler
Opgevouwen aanhanger voor driewielfiets

Een aanhangwagen huren

Een aanhanger voor je driewielfiets gaat je veel vrijheid en fietsplezier geven. Je kunt een veel groter gebied ontdekken en komt op plekken die normaal wat te ver weg zijn. Toch wil je zo’n aanhangwagen misschien eerst eens uitproberen. Dat kan! Bij Senzup kun je eenvoudig een aanhangwagen voor driewielers huren. Zo kun je zelf eens rustig ervaren of het iets voor je is en hem lekker een weekje mee op pad nemen. Heb je nog vragen of zoek je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten?

 

Misschien ook interessant voor jou