+
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel
Menu
Menu
Menu
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Driewielfietsen
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Badkamers
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Over ons
Brochure aanvragen
Terug naar blogoverzicht
Blog > Fietsroute van Senzup: verrassend Veluwe!

Fietsroute van Senzup: verrassend Veluwe!

Driewielfietsen Tips en weetjes

In deze nieuwe reeks laat Senzup je de mooiste fietsroutes van Nederland zien die bijzonder geschikt zijn om te fietsen met een driewielfiets.

 

Op de Veluwe is het goed toeven. Hier wordt de natuur nog voor een groot gedeelte met rust gelaten en leven volop edelherten en wilde zwijnen. Een fietstocht over de Veluwe is dus altijd een goed idee! Speciaal voor jou heeft Senzup een fietsroute opgesteld die je comfortabel kunt fietsen met een gewone fiets of driewielfiets. Hieronder geven we je wat tips voor bezienswaardigheden en rustplaatsen voor onderweg. Onderaan de pagina vind je de routebeschrijving. Veel plezier!

Bericht vervolgt zich na de afbeelding
Elektrische driewielfiets met trapondersteuning van Senzup

Jachthuis Sint Hubertus

Wil je onderweg wat cultuur opsnuiven? Neem dan een kijkje bij Jachthuis Sint Hubertus. Dit monumentale gebouw werd gebouwd in opdracht van het echtpaar Kröller-Müller en is tegenwoordig opengesteld voor rondleidingen. Laat je verrassen door de imposante architectuur van Berlage!

 

Kröller-Müller Museum

Het Kröller-Müller Museum zelf ligt ook vrijwel op de route. Hier kun je beroemde werken van Vincent van Gogh bewonderen, maar ook veel andere (inter)nationale kunst behoort tot de collectie. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de indrukwekkende beeldentuin.

 

Museonder

In het Museonder krijg je een indruk van wat er in het heden én het verleden onder onze voeten leefde. Het museum zelf bevindt zich ook onder de grond!

 

Parkrestaurant

Heb je tijdens de tocht over de Veluwe trek gekregen? Rust dan lekker even uit bij het Parkrestaurant. Zo ben je in een mum van tijd weer helemaal opgeladen en kun je verder met de mooie fietsroute!

 

Download de gratis fietsroute

Enthousiast geworden en klaar voor de tocht? Download dan gelijk de gratis Senzup driewielfiets route op de Veluwe.

Senzup stelt zich niet aansprakelijk voor ongevallen of wijzigingen aan de route. Houd altijd jouw eigen en elkaars veiligheid in de gaten als je met de driewielfiets op pad gaat.

Op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten?

 

Misschien ook interessant voor jou