+
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel
Menu
Menu
Menu
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Driewielfietsen
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Badkamers
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Over ons
Brochure aanvragen

Trigo fietsen: ontdek de sportieve Trigo driewieler

Een driewielfiets is er om je te helpen als fietsen op een tweewieler niet meer gaat of je tegenstaat. Dat heeft het Duitse merk Hase Bikes goed begrepen. Want met hun fietsen brengen ze een nieuw niveau van comfort op de markt. Dat bewijzen ze met de Hase bike Trigo Up E, die je vanaf nu gewoon bij Senzup kunt aanschaffen. 

Bericht vervolgt zich na de afbeelding

Zelfverzekerd op pad met de Hase bike Trigo

Fietsen alsof je thuis in de stoel zit: het kan met de Trigo fiets van Hase. De comfortabele zetel zorgt ervoor dat je ritjes wilt blijven maken. Omdat je op een driewielfiets altijd drie contactpunten met de grond houdt, is het vrijwel onmogelijk om om te vallen. Zo is de fiets perfect voor ouderen én jongeren die meer zekerheid zoeken en op pad willen gaan op een ontspannen manier. 

Krachtige motor van Shimano Steps

Door het lichte gewicht van de Trigo Up E fiets je met gemak lange afstanden. Dat wil overigens niet zeggen dat je de Trigo driewieler niet kunt gebruiken voor korte tochtjes naar de buurtsuper of naar vrienden. Met de sterke Shimano Steps-middenmotor maak je het jezelf gemakkelijk en fiets je net zo comfortabel als je zelf wilt. Zelfs bergop blijf je gewoon fietsen alsof je op vlak wegdek rijdt. 

Trigo driewieler: ergonomie en comfort

Als je kiest voor de Trigo driewieler van Hase, kies je voor een fiets die helemaal af te stellen is op de specifieke behoeften van jouw lichaam. Zo kun je de royale stoel van de Trigo aanpassen aan jouw schouders, rug en bekken, zodat die allemaal maximaal ondersteund worden. Ook de manier van sturen is heel intuïtief: je merkt eigenlijk geen verschil met een tweewieler. Daarbij kan de Trigo fiets een gewicht aan tot 140 kilo, waardoor de driewieler door vrijwel iedereen te gebruiken is. 

De Hase bike Trigo bij Senzup

Ben je benieuwd of de Trigo Up E jou ook op het lijf geschreven is? Kom dan eens langs een van onze showrooms en probeer de driewieler zelf uit. Maak je geen zorgen, als je voor het eerst op een driewielfiets rijdt, wordt je altijd begeleid door een van onze ervaren adviseurs. Ze geven je tips, maar kijken ook welke driewielfiets het best bij jouw wensen past. Er is altijd een model driewieler voor jou. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende proefrit en ontdek hoe de Trigo jou je vrijheid laat houden. Wil je alles nog eens rustig nalezen? Vraag dan de gratis brochure aan of neem kijkje op onze website

 

Misschien ook interessant voor jou

Op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten?