+
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel
Menu
Menu
Menu
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Driewielfietsen
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Badkamers
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Over ons
Brochure aanvragen

Seniorenfiets met lage instap

Senioren fietsen met lage instap zijn een uitkomst voor mensen die graag willen blijven fietsen, maar moeite hebben om over een stang heen te stappen. Een fiets voor ouderen met lage instap heeft de stang zo laag bij de grond, dat vrijwel iedereen zonder moeite op het zadel kan komen. Hiermee biedt een seniorenfiets met lage instap een veilige en comfortabele manier om toch mobiel te blijven.

Bericht vervolgt zich na de afbeelding
Senior man zit op driewielfiets van Senzup

Elektrische driewieler met lage instap

Niet alleen een lage instap maakt het voor ouderen mogelijk om langer mobiel te blijven. Ook elektrische trapondersteuning zorgt voor meer comfort op de fiets. Verder kunnen senioren op een fiets met drie wielen nog langer blijven genieten van een fijne fietstocht. Een elektrische driewieler met lage instap is op die manier de beste fiets voor ouderen die zelfstandig willen blijven fietsen, maar toch wat extra ondersteuning, comfort en veiligheid verlangen.

Een elektrische driewieler fiets met lage instap is de ideale fiets voor ouderen, omdat het op en afstappen moeiteloos kan. Daarbij is het vrijwel onmogelijk om om te vallen met een driewielfiets, omdat er altijd drie contactpunten zijn met de grond. Ook mensen met evenwichtsproblemen of die op een andere manier slecht ter been zijn, hebben dus veel baat bij een elektrische fiets met drie wielen en een lage instap.

 Senzup driewielfietsen met extra lage instap

Senzup heeft een ruim aanbod elektrische driewielers met lage instap voor senioren.
De Roma is een prettige, allround driewielfiets met een krachtige middenmotor. De lage instap van deze driewieler is slechts 18 centimeter, waardoor senioren slechts een kleine afstand hoeven te overbruggen om rustig op het zadel te gaan zitten. In de handige mand kunnen alle boodschappen mee.

De driewielfiets met lage instap Driven heeft een luxe verstelbare zetel waarin iedereen op een wel heel ontspannen manier de omgeving kan ontdekken. Deze seniorenfiets is zowel met als zonder elektrische trapondersteuning verkrijgbaar en heeft ook een handige mand achterop.

De driewielfiets Fervor met extra lage instap heeft ook een instaphoogte van slechts 18 centimeter, maar dat is niet het meest opvallende aan deze fiets. De Fervor heeft namelijk twee wielen voor en één achter, in plaats van andersom. Op die manier kan de fietser altijd goed inschatten hoe breed de fiets is. Dat geeft duidelijkheid en rust.

De Move heeft met een instaphoogte van 35 centimeter wel een iets minder lage instap dan de bovenstaande fietsen, maar deze driewieler heeft een ander groot voordeel. De fietser kan namelijk eerst rustig op de comfortabele stoel gaan zitten voordat hij of zij het been over de stang beweegt. Daarmee is deze sportieve driewielfiets toch heel toegankelijk.

Wil je meer weten over de driewielfietsen met lage instap van Senzup? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs via het telefoonnummer 0180–335305.

Misschien ook interessant voor jou

Op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten?