<style>.compare-2{fill:inherit;stroke:inherit;stroke-miterlimit:10}+
Dé driewielfietsspecialist
Altijd 2 jaar garantie
Klanten geven ons een 9,1
Bel 0800–0468
Bel 0800–0468
Bel
Menu
Menu
Menu
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Driewielfietsen
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Badkamers
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Scootmobielen
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Over ons
Brochure aanvragen
Terug naar blogoverzicht
Blog > Dé 5 voordelen van fietsen, juist nu!

Dé 5 voordelen van fietsen, juist nu!

Driewielfietsen Tips en weetjes

Dat fietsen gezond voor je is, hoeven we je niet uit te leggen. Je blijft in beweging, krijgt frisse lucht binnen en ziet een andere omgeving dan wanneer je thuis zou blijven. Het is best te begrijpen dat dat laatste momenteel misschien de voorkeur heeft en dat we de fiets of driewielfiets even laten staan. We horen met z’n allen dat we contact moeten mijden. Toch is het helemaal geen slecht idee om lekker met de driewielfiets op pad te blijven gaan.

In dit blog delen we graag de 5 grootste voordelen van fietsen. Mocht je vragen hebben of op zoek zijn naar meer informatie, dan kun je natuurlijk gewoon contact met ons opnemen. Ook in deze bijzondere tijden.

Bericht vervolgt zich na de afbeelding
Blijven fietsen op een driewielfiets

1. Automatisch afstand houden

Het mooie van reizen met de fiets is dat je automatisch afstand bewaart. Met een driewieler is dat dubbel en dwars waar! Fietsen is daarnaast ook een goed alternatief voor het OV of de taxi, waar afstand houden best een uitdaging is. Op een driewielfiets hoef je dus niet bang te zijn dat je te dicht in de buurt komt van andere weggebruikers. Als je er dan ook voor kiest om in een rustig natuurgebied te gaan fietsen, kun je compleet ontspannen op pad.

2. Contactloos genieten

Als je met je driewielfiets onderweg bent, raak je vrijwel alleen je eigen fiets aan. Zo hoef je je geen zorgen te maken over minder schone oppervlakken en wat die met zich mee kunnen brengen. Ook steek je niemand aan als je zelf iets onder de leden hebt. Fietsen was natuurlijk al een gezonde bezigheid, maar dus ook een heel schone! Met deze wetenschap geniet je nog meer van de omgeving en de natuur.

3. Blijf fit, gezond en gelukkig

In beweging blijven is altijd een goed idee. Niet alleen om fit te blijven, maar ook om je weerstand hoog te houden en je geest tot rust te brengen. Tijdens het fietsen maak je je hoofd leeg, waardoor je ontspannen en met een positief gevoel thuiskomt. Dat is een mooie bonus op je verbeterde conditie, je sterkere immuunsysteem en je verhoogde weerstand! Je longen, bloedvaten en spieren zijn je erg dankbaar wanneer je de driewielfiets pak voor een ritje in de buitenlucht. En met een elektrische driewieler fiets stel je de motor eenvoudig in op de trapweerstand die voor jou prettig is!

4. Natuur doet de mens goed

Met regelmaat tijd in de natuur doorbrengen is gezond. Stress verdwijnt als sneeuw voor de zon en je stemming is opperbest. In de buitenlucht wordt je vitamine D aangevuld. Tel dat op bij de mooie omgeving en je hebt weer een voordeel te pakken. Televisie kijken kan altijd nog!

5. Altijd binnen handbereik

Met een driewielfiets als maatje heb je altijd de mogelijkheid om even op pad te gaan. Ontvlucht drukke plekken door even de fiets te pakken en de rust op te zoeken, zonder gebonden te zijn aan tijd of plaats. Een bijkomend voordeel is dat Nederland echt een fietsland is en er genoeg goed onderhouden fietspaden zijn om te verkennen.

Veilig blijven genieten en fietsen met Senzup

De deuren van onze showroom staan altijd voor je open. Senzup wil je op het hart drukken dat je niets moet doen waar je je niet prettig bij voelt. Omdat we de voorzorgsmaatregelen van het RIVM en de overheid nauwlettend in de gaten houden, weten we wat er speelt en kunnen we rekening houden met de actuele situatie. Natuurlijk houden we afstand tot onze klanten, wassen we onze handen geregeld en bieden we jou die mogelijkheid ook. Maar daar houdt het niet op. Als je een afspraak met ons maakt in de showroom, is dat altijd een privé-afspraak. Jij of jullie zijn dus samen met de adviseur de enige aanwezigen. Zo kun je in alle rust en veiligheid de driewielfiets vinden die precies bij je past.

Lees ook: Is er vergoeding mogelijk vanuit de Wmo?

Op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten?

 

Misschien ook interessant voor jou