+
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel
Menu
Menu
Menu
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Driewielfietsen
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Badkamers
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Over ons
Brochure aanvragen
Terug naar blogoverzicht
Blog > Adviesafspraak of demo van de driewielfiets: hoe gaat het in zijn werk?

Adviesafspraak of demo van de driewielfiets: hoe gaat het in zijn werk?

Driewielfietsen Tips en weetjes

Merk je dat je minder snel de fiets pakt of minder zeker het zadel op stapt? Dan is het misschien tijd voor een comfortabele en veilige driewielfiets! Maar hoe weet je welk model en welke opties het beste bij je passen?

Tijdens een afspraak met een van onze adviseurs bij je thuis kom je alles te weten over de mogelijkheden en kun je al je vragen stellen. Ook kun je eens een kijkje komen nemen in onze showroom en zelf de verschillende driewielfietsen met elkaar vergelijken. In dit blog vertelt onze adviseur Alexander je hoe hij te werk gaat.

Liever een filmpje dan lezen? Bekijk dan onderstaande video van adviseurs Alexander en Willem.

Eerst even kennismaken

Als je een afspraak met ons hebt gemaakt, kom ik bij je langs met een aantal fietsen. Eerst ga ik rustig met je om de tafel zitten en vraag ik je waarom je op zoek bent naar een driewielfiets. Misschien heb je last van je evenwicht of voel je je wat onzeker op een tweewieler. Zo krijg ik een goed beeld van je wensen en een idee van het type driewielfiets dat geschikt is voor je. Hierna leg ik je de verschillen tussen de modellen duidelijk uit en geef ik advies over jouw specifieke situatie.

Zoals je zelf zult merken, gaat het fietsen op een driewielfiets wat anders in zijn werk dan op een tweewieler. Het kan even wennen zijn dat je je evenwicht te niet hoeft te bewaren. De fiets kan namelijk niet omvallen. Ook voelt het sturen wat anders aan.

 

Een proefrondje

Na het adviesgesprek lopen we samen naar buiten en laad ik de verschillende driewielfietsen uit. Je proefrit begint heel eenvoudig met het zitten op het zadel terwijl je stilstaat. Zo wen je aan het feit dat je niet omvalt en niet aan je evenwicht hoeft te denken. Vervolgens loop ik met je mee tijdens je eerste rondjes op een driewielfiets. Hierbij houd ik het stuur vast en bied ik ondersteuning als je dat fijn vindt. Met tips en advies zorg ik ervoor dat je het nieuwe fietsen op de juiste manier aanleert. Als het prettig voelt, kun je natuurlijk ook een stukje alleen fietsen.

 

De juiste fiets kiezen

Als je de verschillende types hebt uitgeprobeerd, eventueel met en zonder elektrische ondersteuning, heb je een goed beeld gekregen van wat een driewielfiets voor je kan betekenen. Ook heb je naar praktische zaken kunnen kijken, zoals de ruimte die de fiets inneemt en of hij bijvoorbeeld door de poort van je tuin of je schuurdeur kan.

Wanneer alles duidelijk voor je is en je keuze is gevallen op een bepaald model, stellen we samen je nieuwe driewielfiets samen. Dit doen we op de tabletcomputer, zodat je meteen kunt zien hoe de fiets eruit komt te zien. Ook zie je wat de prijs van de fiets is. Je kunt direct kiezen om de fiets aan de hand van deze offerte aan te schaffen, maar je mag er natuurlijk ook nog even over nadenken. De offerte blijft gewoon gelden. Onze fietsen zijn erg snel leverbaar omdat we veel op voorraad hebben. Zo kun je snel op pad!

 

Bezoek onze showroom

We komen graag bij je thuis langs met onze driewielfietsen, maar je mag ze natuurlijk ook komen bekijken in onze showroom in Barendrecht. Hier staan nog veel meer modellen klaar om uitgeprobeerd te worden. Zo krijg je een nog beter beeld van wat er allemaal mogelijk is. Na een kop koffie of thee en een gesprek over je wensen begeleid ik je naar de driewielfiets die perfect bij je past. Uiteraard kun je op eenzelfde manier de fietsen uitproberen op het terrein rond de showroom.

 

Vanzelfsprekende service na aankoop

Als je besloten hebt welke fiets de jouwe gaat worden, leveren we hem bij je af. De fiets is dan compleet afgesteld op jouw wensen en behoeftes. Natuurlijk kan het voorkomen dat je driewielfiets op termijn wat onderhoud nodig heeft. Gelukkig verzorgen we dat gewoon voor je. Voor reparaties kun je altijd bij ons terecht. Op al onze modellen bieden we ruime garantie. Zo ben je altijd snel weer onderweg.

Enthousiast geworden en benieuwd naar de beste mobiliteitsoplossing voor jouw situatie? Maak een vrijblijvende afspraak bij Senzup. We ontmoeten je graag.

Op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten?

 

Misschien ook interessant voor jou