+
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel
Menu
Menu
Menu
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Driewielfietsen
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Badkamers
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Over ons
Brochure aanvragen
Terug naar blogoverzicht
Blog > De elektrische driewielfiets met trapondersteuning: wat een uitkomst!

De elektrische driewielfiets met trapondersteuning: wat een uitkomst!

Driewielfietsen Tips en weetjes

Nodigt het mooie weer uit om een heerlijk stuk te gaan fietsen, maar voelt je tweewieler niet meer vertrouwd? Misschien is het dan tijd voor een elektrische driewielfiets met trapondersteuning! Zo’n elektrische driewielfiets is dé uitkomst als je zorgeloos wilt blijven genieten van je omgeving.

Veilige en vertrouwde driewielfietsen met ondersteuning

Hoewel het fietsen op een driewieler met trapondersteuning in het begin wat onwennig kan zijn, heb je het na een paar proefrondjes meestal wel onder de knie. Omdat je op een driewielfiets feitelijk niet om kunt vallen, houd je een gevoel van zekerheid dat je misschien niet meer of wat minder voelde bij je traditionele fiets. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat je je evenwicht verliest! Probeer in het begin gewoon eens rustig op de fiets te gaan zitten met de handen langs je lichaam om aan het gevoel van stabiliteit te wennen. Daarna kun je kleine stukjes gaan fietsen en voor je het weet ga je je neus achterna. Mevrouw Kranendonk is in ieder geval helemaal tevreden met haar elektrische driewielfiets met trapondersteuning!

Leestip: Elektrische driewieler fiets: Waar moet je op letten?

Elektrische driewielfiets met trapondersteuning van Senzup

De voordelen van een driewielfiets met trapondersteuning

Met een driewielfiets met trapondersteuning ligt de wereld helemaal aan je voeten. Omdat je tijdens het fietsen hulp krijgt van de elektrische motor, blijft fietsen een koud kunstje en geniet je van al het moois om je heen. Als je kiest voor een elektrische driewielfiets met lage instap, kies je voor extra comfort en een soepel begin van je fietstocht. Senzup biedt elektrische driewielfietsen met traditionele zadels, maar ook met uiterst sportieve en comfortabele zetels. Kies je voor twee wielen aan de voorkant of twee wielen aan de achterkant? Of ben je op zoek naar een duofiets waarop je gezellig naast elkaar kunt zitten? Benieuwd hoe zo’n duofiets rijdt en stuurt? Lees dan ons artikel over duofietsen voor ouderen.

Ook jouw ideale driewielfiets met trapondersteuning staat klaar bij Senzup. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Barendrecht. Wij adviseren je graag!

Op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten?

 

Misschien ook interessant voor jou