<style>.compare-2{fill:inherit;stroke:inherit;stroke-miterlimit:10}+
Bel direct
0800 – 0468
Bel direct
0800 – 0468
8.7 (153)
0800 – 0468
Terug naar blogoverzicht
Blog > De elektrische driewielfiets voor volwassenen: wat een uitkomst!

De elektrische driewielfiets voor volwassenen: wat een uitkomst!

Driewielfietsen Tips en weetjes

Nodigt het mooie weer uit om een heerlijk stuk te gaan fietsen, maar voelt je tweewieler niet meer vertrouwd? Misschien is het dan tijd voor een elektrische driewielfiets voor volwassenen! Zo’n driewielfiets met trapondersteuning is dé uitkomst als je zorgeloos wilt blijven genieten van je omgeving.

Elektrische driewielfiets met trapondersteuning

Veilige en vertrouwde elektrische driewielfietsen

Hoewel het fietsen op een driewieler in het begin wat onwennig kan zijn, heb je het na een paar proefrondjes meestal wel onder de knie. Omdat je op een driewielfiets feitelijk niet om kunt vallen, houd je een gevoel van zekerheid dat je misschien niet meer of wat minder voelde bij je traditionele fiets. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat je je evenwicht verliest! Probeer in het begin gewoon eens rustig op de fiets te gaan zitten met de handen langs je lichaam om aan het gevoel van stabiliteit te wennen. Daarna kun je kleine stukjes gaan fietsen en voor je het weet ga je je neus achterna. Mevrouw Kranendonk is in ieder geval helemaal tevreden!

Elektrische driewielfiets met trapondersteuning

Driewielfiets met trapondersteuning

Met een elektrische driewielfiets ligt de wereld helemaal aan je voeten. Omdat je tijdens het fietsen hulp krijgt van de elektrische trapondersteuning, blijft fietsen een koud kunstje en blijf je genieten van al het moois om je heen. Als je kiest voor een elektrische driewielfiets met lage instap, kies je voor extra comfort en een soepel begin van je fietstocht. Senzup biedt elektrische driewielfietsen met traditionele zadels, maar ook met uiterst sportieve en comfortabele zetels. Kies je voor twee wielen aan de voorkant of twee wielen aan de achterkant? Of ben je op zoek naar een duofiets waarop je gezellig naast elkaar kunt zitten? Ook jouw ideale driewielfiets met trapondersteuning staat klaar bij Senzup. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Barendrecht. Wij adviseren je graag!

twee mensen op driewielfiets

Op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten?

Misschien ook interessant voor jou