+
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel
Menu
Menu
Menu
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Driewielfietsen
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Badkamers
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Over ons
Brochure aanvragen

Het Senzup Testpanel editie Dordrecht: twee dames, drie driewielfietsen, zes cijfers

Op een stralende zomerdag mocht het er dan eindelijk van komen: we lieten onze driewielfietsen testen door een heus testpanel. Want we kunnen zelf blijven zeggen dat de driewielers van Senzup veilig en comfortabel voor iedereen zijn, maar het betekent natuurlijk veel meer als échte ervaren fietsers hun mening geven. Daarom hebben we twee van onze panelleden uitgenodigd om in het zonovergoten Dordrecht onze fietsen eens kritisch onder de loep te nemen. Jolanda en Yvonne hebben een dag lang hun fietskunsten mogen vertonen op drie heel verschillende modellen van Senzup. Aan het eind van de rit kwamen daar een paar heel duidelijke beoordelingen uit. En stiekem zijn we best trots op die uitkomst.

Bericht vervolgt zich na de afbeelding

Panelleden die weten hoe het wieltje draait

De driewielfietsen van Senzup zijn er in alle soorten en maten. Daardoor is er een model beschikbaar voor alle specifieke wensen en eisen die iemand aan zo’n fiets kan stellen. Jolanda en Yvonne vergelijken ze elk vanuit hun eigen behoeften en geven dus ook eigen cijfers en meningen. Ze hebben allebei hun sporen al verdiend wat betreft het fietsen op een driewielfiets voor volwassenen. Daar gaan we dan!

Headway: verrassend soepel en makkelijk te besturen

Mensen die kiezen voor een driewielfiets zijn vaak op zoek naar wat extra hulp bij het fietsen. Om die reden waarderen ze het vaak dat er elektrische trapondersteuning op een driewieler zit. “Juist daarom dacht ik in eerste instantie dat deze fiets me tegen zou vallen,” vertelt Yvonne. De Headway heeft dan wel drie wielen, maar het fietsen moet je helemaal zelf doen. Toch trapte ik meteen heel soepel over het wegdek toen ik in het zadel zat.” Jolanda knikt: “Dat had ik ook! Ik denk dat het komt omdat de verschillende onderdelen zo goed afgesteld zijn. De driewieler trapt heel licht en het zadel, dat er best sportief uitziet, zit toch erg goed en comfortabel. Mensen die willen genieten van de voordelen van een driewielfiets maar toch actief willen blijven fietsen, zullen echt veel plezier van deze fiets hebben.”

Bekijk de Headway

Wat vind ons testpanel van de Headway?

Roma: ontspannen en zorgeloos fietsen

De volgende fiets die ons testpanel onder handen en voeten mocht nemen, was de Roma. Deze fiets heeft wél elektrische trapondersteuning. “Dat is wel meteen een verschil zeg,” laat Jolanda weten, “je merkt bijna niet dat je zelf aan het trappen bent!” Yvonne kan het alleen maar beamen: “Die driewielfiets met trapondersteuning is geweldig. Met deze fiets kun je grotere afstanden afleggen, je houdt dit best lang vol. Dit is echt een fiets die je uitnodigt om ‘m vaak te gebruiken.” Jolanda heeft nog wat toe te voegen: “Zie je dat opstapje? Dat is er niet! Door de lage instap van deze fiets hoef je je been bijna niet op te tillen om op het zadel te gaan zitten. Zo is dit echt een heel toegankelijke driewielfiets.”

Bekijk de Roma

Roma: De driewielfiets zonder opstap

Move: fietsen als een koning of koningin

Ons paradepaardje hebben we tot het laatst bewaard. De dames staan te trappelen om de fraaie Move over de straten van Dordrecht te laten rollen. Yvonne is er klaar voor: “Al de hele dag sta ik te wachten tot ik deze driewielfiets uit mag testen. Moet je nu eens kijken hoe mooi de fiets erbij staat!” Ook Jolanda ziet het helemaal zitten: “Dat is geen zadel, het lijkt wel een zetel! Je kunt heerlijk comfortabel zitten terwijl je onderweg bent.” Yvonne valt ook nog wat op: “Bij de meeste fietsen zitten de trappers onder het lichaam. Omdat je bij de Move wat lager en meer ontspannen zit, staan de trappers wat verder voor je uit. Hierdoor zit je in een heel natuurlijke houding op de fiets. Top!”

Benieuwd wat het eindoordeel van het testpanel over de Move is? Bekijk de video hieronder!

Bekijk de Move

Move: “Al de hele dag sta ik te wachten tot ik deze driewielfiets uit mag testen!"

Op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten?

 

Misschien ook interessant voor jou