<style>.compare-2{fill:inherit;stroke:inherit;stroke-miterlimit:10}+
Bel direct
0800 – 0468
Bel direct
0800 – 0468
8.7 (153)
0800 – 0468
Terug naar blogoverzicht
Blog > Voordelig op pad met een tweedehands driewielfiets

Voordelig op pad met een tweedehands driewielfiets

Driewielfietsen Tips en weetjes

Zo’n nieuwe driewielfiets lijkt misschien een hele omschakeling. Toegegeven: het kan in het begin best een beetje wennen zijn. Wil je zelf in je eigen omgeving ervaren hoe het is om met een driewieler te fietsen, maar vind je een nieuwe fiets een hele investering? Dan is een tweedehands driewieler voor volwassenen een mooie optie.

Blog gaat verder na de afbeelding

Een tweedehands driewieler voor volwassenen

Als mensen op zoek zijn naar een ander model driewielfiets, leveren ze hun gebruikte fiets vaak bij ons in. Deze driewielers kijken we helemaal na en knappen we op waar nodig. Op deze manier hebben we er een aanwinst bij in onze showroom die zo goed is als nieuw en voldoet aan alle eisen, maar een prijskaartje heeft dat een glimlach op je gezicht tovert. Zo is het een mooie kans om kennis te maken met alle voordelen die een tweedehands driewieler voor volwassenen met zich meebrengt. In je eigen ritme en in je eigen tempo.

 

Alle voordelen van een tweedehands driewieler

Natuurlijk is het grootste verschil tussen een nieuw exemplaar en een tweedehands driewielfiets duidelijk: de prijs. Het mooie is echter dat je voor een fractie van de kosten een compleet nagekeken fiets krijgt mét garantie. Ook hebben de tweedehands driewielers hun waarde al bewezen, dus je weet zeker dat je een goed model in handen hebt. Of het nu gaat om een fiets met of zonder elektrische trapondersteuning; in onze showroom zijn altijd verschillende typen occasions te bewonderen.

 

Tweedehands driewielers: service en advies

Het is altijd de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Barendrecht. We krijgen geregeld gebruikte modellen binnen, dus er is veel verloop in de tweedehands collectie. Natuurlijk staan onze adviseurs altijd voor je klaar om je te helpen bij je zoektocht naar het beste exemplaar en wordt de tweedehands driewielfiets altijd helemaal op jou afgestemd. Ook voor al je reparaties kun je bij ons terecht, ongeacht of de driewielfiets bij Senzup is aangeschaft of elders. Kom gerust eens vrijblijvend langs en laat je informeren over de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten?

Misschien ook interessant voor jou