+
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel
Menu
Menu
Menu
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Driewielfietsen
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Badkamers
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Over ons
Brochure aanvragen
Terug naar blogoverzicht
Blog > Voordelig op pad met een tweedehands driewielfiets

Voordelig op pad met een tweedehands driewielfiets

Driewielfietsen Tips en weetjes

Zo’n nieuwe driewielfiets lijkt misschien een hele omschakeling. Toegegeven: het kan in het begin best een beetje wennen zijn. Wil je zelf in je eigen omgeving ervaren hoe het is om met een driewieler te fietsen, maar vind je een nieuwe fiets een hele investering? Dan is een tweedehands driewielfiets een mooie optie.

Bericht vervolgt zich na de afbeelding

Een tweedehands driewielfiets voor volwassenen

Als mensen op zoek zijn naar een ander model driewielfiets, leveren ze hun gebruikte driewielfiets vaak bij ons in. Deze driewielers kijken we helemaal na en knappen we op waar nodig. Op deze manier hebben we er een aanwinst bij in onze showroom die zo goed is als nieuw en voldoet aan alle eisen, maar een prijskaartje heeft dat een glimlach op je gezicht tovert. Zo is het een mooie kans om kennis te maken met alle voordelen die een tweedehands driewielfiets voor volwassenen met zich meebrengt. In je eigen ritme en in je eigen tempo.

Alle voordelen van een tweedehands driewieler

Natuurlijk is het grootste verschil tussen een nieuw exemplaar en een tweedehands driewielfiets duidelijk: de prijs. Het mooie is echter dat je voor een fractie van de kosten een compleet nagekeken driewieler krijgt mét garantie. Ook hebben de tweedehands driewielfietsen hun waarde al bewezen, dus je weet zeker dat je een goed model in handen hebt. Of het nu gaat om een fiets met of zonder elektrische ondersteuning; in onze showroom zijn altijd verschillende typen gebruikte driewielfietsen te bewonderen.

Tweedehands driewielfiets: service en advies

Het is altijd de moeite waard om eens een kijkje te nemen in onze showroom in Barendrecht. We krijgen geregeld gebruikte driewielfietsen binnen, dus er is veel verloop in de tweedehands collectie. Natuurlijk staan onze adviseurs altijd voor je klaar om je te helpen bij je zoektocht naar de beste fiets en wordt de tweedehands driewielfiets altijd helemaal op jou afgestemd. Ook voor al je reparaties kun je bij ons terecht, ongeacht of de driewielfiets bij Senzup is aangeschaft of elders. Kom gerust eens vrijblijvend langs en laat je informeren over de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten?

 

Misschien ook interessant voor jou