+
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel
Menu
Menu
Menu
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Driewielfietsen
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Badkamers
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Over ons
Brochure aanvragen
Terug naar blogoverzicht
Blog > Tips van Joost: Hoe werkt een driewielfiets showroombezoek bij Senzup?

Tips van Joost: Hoe werkt een driewielfiets showroombezoek bij Senzup?

Driewielfietsen

Een driewieler fiets gaat je veel vrijheid en plezier geven. Je blijft er heerlijk mee genieten van je omgeving op een veilige en vertrouwde manier. Als je overweegt om een driewielfiets aan te schaffen en bij ons in de showroom langs wilt komen, is het verstandig om met een aantal zaken van tevoren rekening te houden. Sommige aandachtspunten spreken voor zich, maar bij andere heb je misschien nog niet stilgestaan. In dit artikel vertelt Joost hoe je ervoor kunt zorgen dat je goed voorbereid bij ons de showroom binnen wandelt.

Bericht vervolgt zich na de afbeelding
pand waarin senzup gevestigd zit

Wat kost een driewielfiets?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: een driewielfiets voor ouderen kost natuurlijk geld. “Het fijne is wel dat er voor elke portemonnee een driewielfiets is,” laat Joost weten. “Dat betekent uiteraard niet dat er geen verschil zit in de onderlinge types, modellen en opties. Een luxer model met meer accessoires en groter comfort heeft een ander prijskaartje dan een eenvoudigere driewielfiets. Al met al kun je vanaf €1499,- al in het bezit zijn van een nieuwe driewielfiets die jou vele jaren in alle comfort en veiligheid zal brengen waar je wilt zijn. Een elektrische driewielfiets is er vanaf €3498,-.

Jouw specifieke eisen aan een driewielfiets

Het aanschaffen van een driewielfiets is niet iets wat je elke dag doet. Je wilt er goed over nadenken en een weloverwogen keuze maken. Daarom is het goed om op een rijtje te zetten in welke behoefte de driewielfiets in jouw geval moet voorzien. Joost gaat verder: “Wil je ontspannen fietsen en vooral genieten van het moois om je heen? Dan ben je gebaat bij elektrische trapondersteuning. Heb je rugklachten of zit je het liefst zo rechtop mogelijk? Dan is een stoel met rugleuning iets voor jou. Wil je boodschappen mee kunnen nemen of lekker gaan picknicken? Een mand of rek voor- of achterop de fiets maakt het je makkelijk. Ben je slecht ter been en wil je toch soepel op je driewielfiets kunnen stappen? Dan is het slim om voor een model met lage instap te kiezen. Je ziet dat er veel overwegingen zijn bij de inrichting en keuze voor accessoires van je driewielfiets. Als je thuis een lijstje maakt van vragen die je nog hebt en de eigenschappen die je ideale fiets zou hebben, komen we samen bij het perfecte exemplaar uit.”

De stallingsruimte van de driewielfiets

Het lijkt voor de hand te liggen, maar toch is het belangrijk om je te realiseren dat een driewielfiets meer ruimte inneemt dan een gewone tweewieler. Joost vertelt: “Door de twee wielen naast elkaar is de fiets op zichzelf al meer dan twee keer zo breed als een normale fiets. Ook is een driewielfiets minder wendbaar, dus scherpe bochten in smalle gangetjes zijn moeilijker te maken. De meeste driewielfietsen kunnen door een normaal formaat deur, maar misschien wijkt de deur van jouw stalling net af. Alles van tevoren dus goed opmeten! Verder kun je een driewielfiets niet zoals een tweewieler ergens tegenaan zetten of ergens tussen plaatsen – de driewieler staat altijd op drie wielen en neemt dus zonder uitzonder dezelfde hoeveelheid ruimte in beslag. Bedenk dat een schuurtje of andere stallingsruimte die nu goed is voor een tweewielfiets misschien te klein is of niet praktisch ingericht voor een fiets met drie wielen. Daarbij zet je een driewielfiets natuurlijk niet graag aan de straat, omdat het voor anderen net zo’n grote waarde kan hebben als voor jou!”

Checklist voor het bezoek aan de showroom

  • Bedenk waar je de driewielfiets wilt gaan stallen
  • Meet de beschikbare ruimte
  • Bedenk welke opties je wilt (trapondersteuning, zitje met rugleuning etc.)
  • Bepaal je budget
  • Maak een afspraak

 

Vragen? Maak een afspraak

Heb je nog vragen of wil je onze veilige driewielfietsen eens met eigen bekijken of uitproberen? Bel gratis 0800 – 0468 of maak een vrijblijvende afspraak voor een bezoek aan een van onze showrooms.

 

Maak direct een afspraak

 

Op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten?

 

Misschien ook interessant voor jou