+
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel
Menu
Menu
Menu
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Driewielfietsen
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Badkamers
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Over ons
Brochure aanvragen
Terug naar blogoverzicht
Blog > Blijf fietsen met een driewielfiets voor senioren

Blijf fietsen met een driewielfiets voor senioren

Driewielfietsen Tips en weetjes

Voelt het niet meer vanzelfsprekend en vertrouwd de fiets even te pakken voor een ritje door het bos of een boodschap in de stad? Merk je dat fietsen je tegen gaat staan omdat je minder zeker van jezelf bent? Wellicht is het dan tijd voor een driewielfiets voor senioren. Met een driewielfiets van Senzup trek je er veilig op uit met je neus in de wind.

Bericht vervolgt zich na de afbeelding
Senior man zit op driewielfiets van Senzup

Ouderen kiezen voor een driewielfiets

Steeds meer ouderen ontdekken de voordelen van het fietsen op een driewielfiets. Je houdt het vrije, zelfstandige gevoel van fietsen maar met veel meer zekerheid dan op een tweewieler. In het begin is het misschien een beetje wennen, maar na een paar rondjes wil je niet anders meer. Omdat je in feite niet kunt vallen met een driewielfiets, ervaar je een mate van stabiliteit die het gebruiksgemak ten goede komt. Onze driewielfietsen voor senioren passen door iedere deur en blinken uit in comfort, degelijkheid en duurzaamheid. Fietsen blijft zo nog jarenlang een plezier!

Driewielfiets voor senioren met elektrische trapondersteuning

Net als bij tweewielers bestaan er bij driewielfietsen voor senioren ook varianten met elektrische trapondersteuning. Deze driewielfietsen verminderen de weerstand die je tijdens het rondgaan van de trappers voelt, waardoor je vederlicht fietst. Ook de duofiets voor twee personen biedt een extra dimensie aan een fietstocht, omdat je op een comfortabele en gezellige manier naast elkaar de omgeving kunt verkennen. Als je stilstaat, kun je in alle rust blijven zitten en zien wat er om je heen gebeurt. Senzup adviseert je graag over de driewielfiets die het beste bij jou en jouw situatie past.

Complete ontzorging door Senzup

Niet alleen voor de levering van de driewielfietsen, maar ook voor alle service, onderhoudsbeurten en bijpassende accessoires kun je bij Senzup terecht. Ook hebben wij een ruim assortiment aan occasions en kun je bij ons een driewielfiets huren. Wil je de fietsen graag eerst met eigen ogen aanschouwen of een proefritje maken? Kom dan eens langs in onze showroom in Barendrecht.

Moeite met bepalen welk type driewieler het meest geschikt is voor u? Lees onze keuzehulp driewielers.

Op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten?

 

Misschien ook interessant voor jou