<style>.compare-2{fill:inherit;stroke:inherit;stroke-miterlimit:10}+Oprichter Senzup®
Bel ons: 0800 - 0468
Bereikbaar tot 18:00 uur
Sluit
Bereikbaar tot 18:00 uur
0800–0468
Bel ons: 0800 - 0468
Bereikbaar tot 18:00 uur
Sluit
Bereikbaar tot 18:00 uur
0800–0468
Bel
Menu
Menu
Menu
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Driewielfietsen
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Badkamers
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Scootmobielen
Advies afspraak
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Over ons
Advies afspraak

Senzup kijkt terug: De driewielfiets trends van 2021

In 2021 zijn we met z’n allen veel naar buiten gegaan. Misschien is dat ook wel logisch als je bedenkt wat voor bijzonder jaar het geweest is. Bij Senzup merkten we dat mensen er meer dan ooit op uit wilden trekken om te genieten van de natuur. Laten onze driewielfietsen ze daar nu perfect bij kunnen helpen! In dit artikel laten we je graag de trends zien van het afgelopen jaar op driewielfietsgebied. Wie weet wat voor inspiratie je eruit haalt.

Bericht vervolgt zich na de afbeelding
oudere man fiets op driewielfiets in stad naast tram

Move: onze populairste driewielfiets

Het zou gek zijn om te zeggen dat één van onze fietsen de beste is, want het zijn natuurlijk allemaal fijne vervoersmiddelen. Toch kan er maar eentje de populairste zijn, en in 2021 was dat de Move. Waarom deze driewielfiets het vaakst door onze klanten gekozen werd, is geen geheim. Het comfort en gemak waarmee je fietst op de Move is groot. In de grote en comfortabele zetel voel je je koning of koningin te rijk terwijl je geniet van de omgeving. Deze stoel met rugleuning ondersteunt je maximaal en zorgt ervoor dat je ook wat langere ritjes makkelijk volhoudt. Met de krachtige middenmotor van Bosch fiets je zo licht of zwaar als je zelf prettig vindt. De lage instap maakt het helemaal af. Wat wil je nog meer?

Alle voordelen van de Move op een rijtje

  • 4 ondersteuningsstanden
  • Verstelbare zitting en rugleuning
  • Ruime actieradius
  • Lage instap
  • Soepel in gebruik
  • Sterke Bosch middenmotor
  • Sportieve uitstraling

Ook interessant: 5 voordelen van een Elektrische driewieler van Senzup

 

Spiegel voor extra zekerheid

Fietsen op een driewielfiets staat voor ontspanning, zekerheid en vrijheid. Een spiegel aan de linkerkant van het stuur zorgt ervoor dat je weet wat er achter je gebeurt zonder dat je je ogen van de weg voor je hoeft te halen. Het is dan ook geen verrassing dat veel mensen deze extra optie het afgelopen jaar graag toevoegden aan hun nieuwe driewielfiets. Met dit kleine extraatje win je veel zekerheid en fiets je nog fijner en rustiger. Onze adviseurs helpen je graag bij de keuze voor extra uitbreidingsopties.

Verzekering voor de driewielfiets bij de ANWB

Natuurlijk is een driewielfiets best een grote aankoop. Hoe zonde zou het dan zijn als er iets mee gebeurt of dat de fiets zelfs gestolen wordt? Precies daarom heeft Senzup een partnerschap met de ANWB. Via ons kun je eenvoudig een fietsverzekering afsluiten waarbij je altijd weet waar je driewielfiets zich bevindt. Via een track and trace-systeem is je fiets terug te vinden bij diefstal. Daarbij kun je bij pech onderweg rekenen op de vertrouwde service van de ANWB. Misschien klinkt het als een hoop geregel, maar maak je geen zorgen: wij maken alles in orde met de ANWB zodat jij ongestoord kunt fietsen. Uiteindelijk is dat het belangrijkste.

Ben jij ook benieuwd naar de Move driewielfiets en wil je een proefrit maken in één van onze showrooms? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten?

 

Misschien ook interessant voor jou