+
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel
Menu
Menu
Menu
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Driewielfietsen
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Badkamers
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Over ons
Brochure aanvragen

De driewielfiets trends van 2023

Als je om je heen kijkt, zie je ‘m steeds vaker: de driewielfiets! En dat is een goed teken, want met een driewieler kun je op een gezonde manier in beweging blijven, ook als dat op een reguliere fiets niet meer lukt. Driewielfietsen helpen je zelf de regie te houden over waar je gaat en staat. In dit artikel laten we je graag de trends zien van de afgelopen tijd op driewielfietsgebied. Wie weet wat voor inspiratie je eruit haalt.

Bericht vervolgt zich na de afbeelding
oudere man fiets op driewielfiets in stad naast tram

Move: onze populairste driewielfiets

Het zou gek zijn om te zeggen dat één van onze fietsen de beste is, want het zijn natuurlijk allemaal fijne vervoersmiddelen. Toch kan er maar eentje de populairste zijn, en in het afgelopen jaar was dat de Move. Waarom deze driewielfiets het vaakst door onze klanten gekozen werd, is geen geheim. Het comfort en gemak waarmee je fietst op de Move is groot. In de grote en comfortabele zetel voel je je koning of koningin te rijk terwijl je geniet van de omgeving. Deze stoel met rugleuning ondersteunt je maximaal en zorgt ervoor dat je ook wat langere ritjes makkelijk volhoudt. Met de krachtige middenmotor van Bosch fiets je zo licht of zwaar als je zelf prettig vindt. De lage instap maakt het helemaal af. Wat wil je nog meer?

Alle voordelen van de Move op een rijtje

  • 4 ondersteuningsstanden
  • Verstelbare zitting en rugleuning
  • Ruime actieradius
  • Lage instap
  • Soepel in gebruik
  • Sterke Bosch middenmotor
  • Sportieve uitstraling

Ook interessant: 5 voordelen van een Elektrische driewieler van Senzup

 

Rollatorhouder voor nog meer bewegingsvrijheid

Wat doe je als je wat minder goed ter been bent en met je driewielfiets veilig op de plaats van bestemming bent gekomen? Het liefst zou je dan je rollator bij de hand hebben. Maar waar moet je die laten? Gewoon achter op de driewielfiets! Met de rollatorhouder van Senzup heb je jouw rollator altijd bij de hand als je tijdens of na je fietstocht te voet verder wilt. Op de meeste driewielfietsen kunnen we de rollatorhouder eenvoudig bevestigen. Lees ook eens ons artikel over de rollatorhouder. Onze adviseurs helpen je ook graag verder bij de keuze voor  andere uitbreidingsopties.

Verzekering voor de driewielfiets bij de ANWB

Natuurlijk is een driewielfiets best een grote aankoop. Hoe zonde zou het dan zijn als er iets mee gebeurt of dat de fiets zelfs gestolen wordt? Precies daarom heeft Senzup een partnerschap met de ANWB. Via ons kun je eenvoudig een fietsverzekering afsluiten waarbij je altijd weet waar je driewielfiets zich bevindt. Via een track and trace-systeem is je fiets terug te vinden bij diefstal. Daarbij kun je bij pech onderweg rekenen op de vertrouwde service van de ANWB. Misschien klinkt het als een hoop geregel, maar maak je geen zorgen: wij maken alles in orde met de ANWB zodat jij ongestoord kunt fietsen. Uiteindelijk is dat het belangrijkste.

Ben jij ook benieuwd naar de Move driewielfiets en wil je een proefrit maken in één van onze showrooms? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten?

 

Misschien ook interessant voor jou