<style>.compare-2{fill:inherit;stroke:inherit;stroke-miterlimit:10}+
Bel direct
0800 – 0468
Bel direct
0800 – 0468
8.7 (153)
0800 – 0468
Terug naar blogoverzicht
Blog > Kom proeffietsen in de natuur!

Kom proeffietsen in de natuur!

Driewielfietsen Tips en weetjes

Deze zomer organiseert KBO Brabant op vier dagen (6 juli, 27 juli, 17 augustus en 7 september) een fiets- of wandeltocht vanaf een Brabantse Natuurpoort. Zij doen dit samen met de ANWB en de Stichting Brabantse Natuurpoorten. En Senzup is er bij!

Blog gaat verder na de afbeelding
Mevrouw op driewielfiets in de natuur

Proeffietsen op een klein parcours in de vrije natuur in Milheeze

Ook als je niet kunt deelnemen aan de fiets- of wandeltochten, bijvoorbeeld door een lichamelijke beperking, is het de moeite waard om een van deze evenementen te bezoeken. Wij zijn op 6 juli van 10:00 uur tot 14:00 uur aanwezig met onze driewielfietsen voor een uitgebreide demonstratie. Iedereen die met dit mooie weer benieuwd is hoe het voelt om eens een ritje op zo’n veilige en comfortabele driewieler te maken, kan het nu ook zelf uitproberen, gratis en vrijblijvend!

 

Een uitkomst om van het buitenleven te blijven genieten

Een driewielfiets kan voor veel mensen die merken dat ze zich minder veilig voelen op een reguliere fiets een mooie uitkomst bieden om lekker van het buitenleven te blijven genieten. Natuurlijk is het in het begin een beetje wennen omdat het evenwichtspunt wat anders ligt, maar na een tijdje voelt deze fiets net zo vertrouwd als de bekende tweewieler.

Tijdens het evenement staan er verschillende driewielfietsmodellen klaar om uitgeprobeerd te worden op een klein parcours. We bieden varianten zonder en mét elektrische trapondersteuning. Onze adviseurs staan deze dag klaar om je persoonlijk te assisteren en adviseren.

Directeur Gerrit van Breugel: “Mensen merken vaak na een paar rondjes al wat een vrijheid en een veilig gevoel een driewielfiets geeft.”

 

De praktische informatie op een rijtje

  • Wanneer? Zaterdag 6 juli
  • Hoe laat? Van 10:00 uur tot 14:00 uur
  • Waar? Natuurpoort Nederheide, Kaak 11, in Milheeze

Ben je niet in de gelegenheid of niet in de buurt, maar heb je wel interesse? Het is ook altijd de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Barendrecht. Ook daar staan onze adviseurs altijd voor je klaar om je te helpen bij je zoektocht naar het beste exemplaar. Kom gerust eens vrijblijvend langs en laat je informeren over de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten?

Misschien ook interessant voor jou