+
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel
Menu
Menu
Menu
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Driewielfietsen
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Badkamers
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Over ons
Brochure aanvragen
Terug naar blogoverzicht
Blog > Hoe ziet een adviesgesprek over onze badkameroplossingen eruit?

Hoe ziet een adviesgesprek over onze badkameroplossingen eruit?

Badkameroplossingen Tips en weetjes

Merk je dat je wat comfort mist in je badkamer? Misschien is het opstapje naar de douche wat hoog of zit de badrand in de weg. Deze dagelijkse ongemakken verdwijnen als sneeuw voor de zon door onze badkameroplossingen. In een persoonlijk adviesgesprek met een van onze adviseurs kijk je hoe je jouw badkamerervaring aangenaam houdt. Onze adviseur Gerrit vertelt je graag hoe we te werk gaan.

Bericht vervolgt zich na de afbeelding

 

Adviseur komt bij je thuis

Om een goed beeld te krijgen van je wensen en de mogelijkheden van je badkamer, kom ik graag bij je langs. Samen bespreken we dan wat je graag veranderd zou zien. Alle opties passeren de revue, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Daarna kijken we samen naar je huidige badkamer. Hier neem ik alle maten en afmetingen op, die ik noteer. Ondertussen kun je precies aangeven wat je graag zou willen veranderen aan de badkamer.

 

Voorstel en offerte

Na het rondje in de badkamer maak ik een voorstel voor mogelijke aanpassingen. Dit kunnen uiteenlopende dingen zijn, zoals het maken van een deurtje in je bad of het realiseren van een aangepaste inloopdouche voor veilig douchen. Met een 3D-beeld laat ik je zien hoe de badkamer er in de toekomst uit komt te zien. Vervolgens kun je gaan kijken naar kleuren en designs die bij je passen. Uiteraard begeleid ik je tijdens het hele proces. Hierna stel ik een offerte op en weet je wat de kosten zijn. Deze offerte mag je natuurlijk meteen aannemen, maar je kunt er ook nog even rustig over nadenken als je dat liever wilt. Uiteindelijk krijg je een badkamer die niet alleen veilig is, maar ook comfortabel én stijlvol!

 

Een bezoek aan de showroom

Wil je graag met eigen ogen zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van badkameroplossingen? In onze showroom in Barendrecht staan badkamers in verschillende ontwerpen, kleuren en groottes opgesteld. Ook kun je precies zien wat er allemaal mogelijk is. Uiteraard staan onze adviseurs ook hier altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en advies te geven over jouw situatie. En alles natuurlijk onder het genot van een kop koffie of thee!

In onderstaande video vertellen mijn collega’s Willem en Alexander over een afspraak in onze showroom.

 

Blijvende service

Als je vernieuwde badkamer klaar is voor gebruik, hopen we dat je er lang van blijft genieten. Toch kan er altijd onverhoopt iets gerepareerd moeten worden. Door onze ruime garantievoorwaarden vormt dat nooit een probleem. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je een ontspannen badkamerervaring houdt!

Enthousiast geworden en benieuwd naar de beste badkameroplossing voor jouw situatie? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Gerrit van Breugel

Op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten?

 

Misschien ook interessant voor jou