+
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel
Menu
Menu
Menu
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Driewielfietsen
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Badkamers
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Over ons
Brochure aanvragen
Terug naar blogoverzicht
Blog > Een deur in je eigen bad, wat zijn de mogelijkheden?

Een deur in je eigen bad, wat zijn de mogelijkheden?

Badkameroplossingen Tips en weetjes

Wellicht klinkt het herkenbaar: je geniet nog steeds van een heerlijk warm bad op zijn tijd, maar de badrand vormt een hindernis. Gelukkig is daar binnen een dag een oplossing voor te verzorgen. Met een baddeurtje van Senzup blijft je eigen bad gewoon toegankelijk en kun je altijd genieten van je vertrouwde badkamer.

Bericht vervolgt zich na de afbeelding
Deur in bestaand bad

Bekijk de mogelijkheden van een aangepaste badkamer in modern design

Wat zijn de voordelen van een bad met deur?

Zoals gezegd hoef je bij een bad met een baddeurtje geen hoge rand meer te passeren. Je opent het deurtje, gaat rustig zitten, sluit het deurtje weer en laat het bad vollopen. Wanneer je klaar bent met je bad, laat je het water weglopen en sta je er zo weer naast. Als je gebruik wilt maken van een badlift, wordt het plaatsnemen in het bad en het opstaan nog gemakkelijker. Omdat je gewoon je eigen bad kunt blijven gebruiken, is er geen ingrijpende renovatie nodig en is je bad binnen 24 uur al weer beschikbaar.

In welke gevallen plaatst Senzup een deur in een bestaand bad?

In vrijwel alle badkamersituaties kunnen wij een bad met deur realiseren. Er zijn meer dan vijftig kleuren voor het deurtje waaruit je kunt kiezen. Het materiaal van het bad vormt ook geen probleem, want de baddeur kunnen we plaatsen in acryl, staal, gietijzer en nog veel meer. De hoogwaardige maar lichte deurtjes zijn eenvoudig met één hand te openen.

Of toch liever een instapbad met deur?

Als je momenteel geen bad hebt of liever voortaan zittend wilt baden, is een instapbad met deur een goed idee. In tegenstelling tot in een ligbad, zit je rechtop in dit type bad. Via een deurtje stap je comfortabel in. Doordat je niet ligt in dit bad, neemt het veel minder ruimte in en is het dus ook geschikt voor de kleine badkamer. Instapbaden zijn in veel kleuren en stijlen verkrijgbaar en hebben een antisliplaag om de veiligheid te garanderen.

Altijd de perfecte oplossing bij Senzup

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw badkamer kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend onze brochure aan. Natuurlijk kun je voor meer informatie terecht op de pagina over al onze badkameroplossingen.

Op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten?

 

Misschien ook interessant voor jou