<style>.compare-2{fill:inherit;stroke:inherit;stroke-miterlimit:10}+
Bel direct
0800 – 0468
Bel direct
0800 – 0468
8.7 (153)
0800 – 0468
Terug naar blogoverzicht
Blog > Voel je veilig in de badkamer

Voel je veilig in de badkamer

Badkameroplossingen Tips en weetjes

Het is ieders wens: zo lang mogelijk zelfstandig blijven. Voor jezelf kunnen zorgen in je eigen huis is een groot goed. Gelukkig zijn er genoeg hulpmiddelen om te kunnen blijven doen wat je altijd deed in je eigen vertrouwde omgeving. Met de badkameroplossingen van Senzup geniet je steeds opnieuw met volle teugen van het leven.

Bericht vervolgt zich na de afbeelding
Vrouw betreedt via deurtje in bad veilig haar bad en douche in één

Veilig douchen in een inloopdouche

Op den duur kan douchen een steeds grotere uitdaging gaan vormen. Opstapjes en randen zitten in de weg en het douchegordijn werkt ook niet mee. Met een inloopdouche van Senzup verdwijnen alle kleine en grote ongemakken als sneeuw voor de zon.

De schuifdeur van de doucheruimte is soepel en licht met één hand te bedienen en het speciale kraansysteem wordt niet heet aan de buitenkant. Stijlvolle handgrepen zorgen voor extra zekerheid en veiligheid. Zo blijft douchen de ontspannen ervaring die het altijd al was. Senzup kan al binnen één dag een complete inloopdouche gebruiksklaar in jouw badkamer monteren!

 

Andere oplossingen voor een veilige badkamer

Voor een veilige badkamer hoef je uiteraard je bad niet op te geven. Ook mét bad zijn er genoeg mogelijkheden om lekker lang van je eigen badkamer te blijven genieten. Zo kun je kiezen voor een combinatie van bad en douche waarbij je elke dag opnieuw de luxe kunt ervaren van een warme douche of een heerlijk rustgevend bad. En ook voor het bad hoef je geen drempels of randen over. Via het deurtje stap je de badkuip moeiteloos in en uit.

Datzelfde deurtje kunnen we ook in je huidige bad monteren, zodat je met een kleine aanpassing veilig en optimaal geniet van je eigen badkamer. Het baddeurtje op maat is mogelijk bij elk type bad en bij alle materialen. Ook de bad-douchecombinatie en aanpassingen aan je eigen bad realiseert Senzup binnen één dag.

 

Complete renovatie voor meer veiligheid en comfort

Mocht je toe zijn aan een totale renovatie van je badkamer, dan ben je bij Senzup ook aan het goede adres. Onze specialisten passen je badkamer graag precies aan je wensen aan, zodat je er nog jaren van kunt genieten. Ben je benieuwd naar wat Senzup voor jou en je badkamer kan betekenen? Bestel dan onze gratis brochure of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten?

Misschien ook interessant voor jou