+
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel ons: 0180 - 335305
Iedere dag bereikbaar
Sluit
Iedere dag bereikbaar
0180–335305
Bel
Menu
Menu
Menu
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Driewielfietsen
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Badkamers
Brochure aanvragen
Terug naar het hoofdmenu
Menu
Over ons
Brochure aanvragen
Terug naar blogoverzicht
Blog > Wat kost een badkamerrenovatie?

Wat kost een badkamerrenovatie met instapbad of inloopdouche?

Misschien overweeg je het al een tijdje: een renovatie om de badkamer veiliger te maken. Maar met welke kosten krijg je te maken? Wat kost een instapbad of inloopdouche? En wat is er eigenlijk allemaal mogelijk? In dit artikel geven we je een inzicht in de prijzen van een instapbad, een inloopdouche en een deurtje op maat in je eigen, bestaande bad.

Bericht vervolgt zich na de afbeelding
Badkamer schets voor offerte

Wat kost een instapbad?

Een instapbad is een bad met deur, wat het mogelijk maakt om heerlijk te ontspannen in een warm bad zonder bij het in- en uitstappen over de badrand heen te hoeven stappen. Maar wat kost een instapbad nou eigenlijk?

Een instapbad kunnen we installeren in elke grote en kleine badkamer. Je hebt al een nieuw instapbad in je badkamer voor een prijs vanaf €3.843,-, afhankelijk van of je kiest voor een zitbad of een ligbad. Dit is inclusief btw, montage en afwerking.

Wil je liever gebruik blijven maken van je eigen bad? Met het plaatsen van een deur in je huidige bad, blijf je genieten van je vertrouwde badkamer. Senzup plaatst een baddeur al vanaf €2.829,- en dat in alle typen baden, bij alle materialen en in maar liefst 50 kleuren.

Een inloopdouche kopen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe inloopdouche, is het verstandig om met een paar dingen rekening te houden. Zo is het belangrijk om te weten of je de huidige douche(cabine) wilt verbouwen, het bad wil vervangen door een inloopdouche of vanuit het niets een nieuwe inloopdouche wilt realiseren. De situatie van de badkamer waarin we de nieuwe inloopdouche inbouwen is dus van invloed op de prijs. Senzup kan al een nieuwe inloopdouche realiseren voor een prijs vanaf €3.508,- inclusief btw, montage en afwerking. Bij deze kosten zitten veilige handgrepen, een lage instap en een kraan die niet heet wordt inbegrepen.

Lees hoe wij een inloopdouche realiseren in een kleine badkamer.

De prijs van een complete renovatie

Misschien wil je graag je complete badkamer in één keer aanpakken en transformeren in een veilige plek waar je zelfstandig kunt blijven genieten. Je kunt dan meteen kiezen om je bad, douche en toilet aan te passen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan extra beugels en handvatten, een antisliplaag op de vloer, een douchestoel of een badlift. Natuurlijk is een badkamerrenovatie altijd maatwerk en daarom is er niet één prijskaartje op te plakken. Wel realiseren we je nieuwe senioren badkamer altijd binnen een week. Neem voor een passend advies voor jouw situatie contact met ons op of vraag voor meer informatie onze brochure aan.

Op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten?

 

Misschien ook interessant voor jou