<style>.compare-2{fill:inherit;stroke:inherit;stroke-miterlimit:10}+
Bel direct
0800 – 0468
Bel direct
0800 – 0468
8.7 (153)
0800 – 0468
Terug naar blogoverzicht
Blog > Wat kost een badkamerrenovatie?

Wat kost een badkamerrenovatie?

Badkameroplossingen Tips en weetjes

Misschien overweeg je het al een tijdje: een renovatie van de badkamer. Maar met welke kosten krijg je te maken? En wat is er eigenlijk allemaal mogelijk? In dit blog geven we je een inzicht in de prijzen van een inloopdouche, een instapbad en een deurtje op maat in je eigen bestaande bad.

Bericht vervolgt zich na de afbeelding
Man loopt makkelijk uit een inloopdouche terwijl vrouw in instapbad ligt

Een inloopdouche kopen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe inloopdouche, is het verstandig om met een paar dingen rekening te houden. Zo is het belangrijk om te weten of je de huidige douche(cabine) wilt verbouwen, het bad wilt ombouwen tot inloopdouche of vanuit het niets een nieuwe inloopdouche wilt realiseren. De situatie van de badkamer waarin we de nieuwe inloopdouche inbouwen is dus van invloed op de prijs. Senzup kan al een nieuwe inloopdouche realiseren voor een prijs vanaf €3.508,- inclusief btw, montage en afwerking. Bij deze kosten zitten veilige handgrepen, een lage instap en een kraan die niet heet wordt inbegrepen.

 

Hoe duur is een instapbad?

Een instapbad is een bad met deur, wat het mogelijk maakt om heerlijk te ontspannen in een warm bad zonder bij het in- en uitstappen de badrand over te hoeven. Dit type bad kunnen we installeren in elke grote en kleine badkamer. Je hebt al een nieuw instapbad in je badkamer voor een prijs vanaf €3.843,-, afhankelijk van of je kiest voor een zitbad of een ligbad. Dit is inclusief btw, montage en afwerking. Wil je liever gebruik blijven maken van je eigen bad? Met het plaatsen van een deursysteem in je huidige bad, blijf je genieten van je vertrouwde badkamer. Senzup plaatst dit al vanaf €2.829,- en dat in alle typen baden, bij alle materialen en in 50 kleuren.

 

De prijs van een complete renovatie

Misschien wil je graag je complete badkamer in één keer aanpakken en transformeren in een veilige plek waar je zelfstandig kunt blijven genieten. Je kunt dan meteen kiezen om je bad, douche en toilet aan te passen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan extra beugels en handvatten, een antisliplaag op de vloer, een douchestoel of een badlift. Natuurlijk is een badkamerrenovatie altijd maatwerk en daarom is er niet één prijskaartje op te plakken. Wel realiseren we je nieuwe badkamer altijd binnen een week. Neem voor een passend advies voor jouw situatie contact met ons op of vraag voor meer informatie onze brochure aan.

Op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten?

Misschien ook interessant voor jou